Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells de 7 dels Xicots de Vilafranca a Granollers, per tancar temporada

Els vermells han actuat aquest dissabte per primera vegada a la diada dels Xics de Granollers, ciutat que no visitaven des de 1993. El 4 de 7 amb l’agulla ha estat la seva millor construcció.

Després de la celebració de la diada del Roser just feia 6 dies, els Xicots ja preveien una assistència més aviat justa per afrontar castells superiors als de 7 pisos. Han fet a la primera ronda el seu millor castell de la tarda, el 4 de 7 amb l’agulla, el catorzè de l’any. Un castell que ha estat el recurs més utilitzat pels Xicots aquest any. Han seguit amb un molt jove 4 de 7, ple de futur, tancant la ronda de castells amb el 3 de 7. El més positiu de la jornada pels vilafranquins ha estat sens dubte el debut de joves castellers als troncs dels castells de 7, en la que ha estat la darrera actuació de Gabi Molero com a cap de colla, ja que tot sembla indicar, com ell mateix a manifestat, que no continuarà al capdavant dels Xicots la propera temporada.

Els Minyons de Terrassa han completat una jornada amb 3 castells i pilar, que diumenge vinent tenen intenció de pujar un pis més a la seva diada de la colla, la que serà la darrera gran actuació de la temporada. Amb molta solvència han descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8, la Torre de 8 amb folre i el Pilar de 7 amb folre.

Pel que fa a la colla local, els Xics de Granollers, el 4 de 8 ha estat el seu millor castell. La caiguda del 3 de 8 a Altafulla, castell que han recuperat aquesta temporada, els ha impedit portar-lo en la seva darrera actuació. S’han conformat amb el 5 de 7, el 4 de 8 i el 7 de 7, aquest darrer al segon intent.

Temporada tancada pel que fa a les actuacions castelleres per a les colles vilafranquines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: