Diumenge, 27 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte a la tarda el teixit associatiu de Vilafranca ret homenatge a Rafa Cabezas

A partir de les 6 de la tarda, davant del Palau Baltà, es farà aquest reconèixement a la tasca de suport i col·labarició amb les entitats que va dur a terme Rafa Cabezas.

Després de mesos de trobades i preparatius, aquest dissabte a la tarda es farà l’acte d’homenatge a Rafa Cabezas, responsable d’activitats a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca que va morir de manera sobtada el passat mes de febrer.
La comissió promotora d’aquesta activitat ha explicat que s’ha buscat fer un acte que serveixi per reconèixer la tasca que Cabezas duia a terme, sovint més enllà del que eren les obligacions professionals, de suport a les entitats i associacions que organitzaven actes a la Vila. Així, a partir de les 6 de la tarda de dissabte, i davant del Palau Baltà, es farà un acte que pretén ser emotiu i representatiu de tot l’entramat social, cultural i esportiu de Vilafranca.
Raimon Ros explicava que representants dels diferents col·lectius aniran fent parlaments, ja que per no fer l’acte gaire llarg no ho poden fer un a un. Es farà una ofrena floral per part de totes les entitats que participen en aquest homenatge, i al final es lliurarà una placa a la vídua de Rafa Cebezas.
Són prop d’una cinquantena les entitats i associacions que de moment participaran en aquest acte, que vol ser obert a la participació de tothom qui ho vulgui i per això els organitzadors esperen que la plaça de Jaume I estigui plena de gent.
Jordi Junyent, un altre dels membres de la comissió organitzadora, feia una crida a la participació, explicava que són conscients que el dia 9 és la jornada de reflexió de les eleccions generals, però estan convençuts que ningú farà un ús electoralista d’aquest homenatge.
Els organitzadors han previst també un llibre de signatures per tal que les persones que ho vulguin puguin deixar també un missatge de record a en Rafa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: