Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana es fan les quartes jornades de portes obertes a empreses agroalimentàries

El Consell Comarcal organitza per quart any aquesta jornada de portes obertes a empreses agroalimentàries que es combinen amb propostes gastronòmiques de restaurant del Penedès tasta’l.

Aquest cap de setmana, per quart any consecutiu, la conselleria d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra del Consell Comarcal organitza aquesta acció promocional del comerç de proximitat sota el lema de ‘Jornades de portes obertes a les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès’.
La consellera Susanna Mèrida comentava que és una iniciativa que pretén unir els productes artesanals i agroalimentaris amb l’oferta gastronòmica que hi ha a la comarca.
L’any 2016, quan es va posar en marxa aquesta proposta, van participar-hi 27 empreses, i en aquesta la xifra arriba ja a les 31. Són 11 empreses agroalimentàries i 20 restaurants.
Des del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, la seva presidenta remarcava que és una proposta que vol dinamitzar durant tot l’any amb activitats diverses el que fan els establiments de la comarca que formen part de «El Pendès Tasta’l».
En la presentació d’aquesta edició, que es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre, també hi era Josep Esteve, d’Esteve Gibert viticultors que és una de les empreses que participen les jornades oferint visites gratuïtes a les seves instal·lacions. De fet explicava que hi participen ds del primer any i en feia una valoració positiva.
Per tal de poder participar en aquesta activitat cal entrar a la web del Consell Comarcal i a l’enllaç de la jornada de portes obertes de les empreses agroalimentàries clicar per concertar la vista. També hi ha el contacte dels restaurants que ofereixen aquest cap de setmana un menú especial «Penedès Tasta’l», per tal de poder-ne fer la reserva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: