Dilluns, 6 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alta participació i inserció en els itineraris de recerca de feina fets al barri de l’Espirall

Alta participació i inserció en els itineraris de recerca de feina fets al barri de l’Espirall

L’activitat forma part del projecte ‘Espirall, capital humà’, i des de primers d’any hi han passat 45 persones en situació d’atur, de les quals 30 han trobat feina.

Els itineraris de recerca de feina del barri de l’Espirall ofereixen un acompanyament en el procés de cerca de feina a les persones que estan en situació d’atur. Durant aquest procés, es proporciona informació, tècniques i recursos mitjançant una tasca personalitzada en la que es tenen en compte les expectatives, els interessos, els coneixements i les habilitats de cada usuari de manera  que es desenvolupa un itinerari flexible adaptat al perfil professional de cada participant.
Les ocupacions de les persones ateses han estat principalment d’operari peó de fàbrica en els sector de neteja, construcció, jardineria, magatzem, peó agrícola i lampista. També han participat persones amb altres perfils com el d’administratiu, sociosanitari, monitor de lleure i auxiliar de cuina, entre d’altres.
Des de gener de 2019 han participat 45 persones en situació d’atur laboral, i 30 d’elles han trobat feina. Actualment hi ha 15 participants realitzant un itinerari d’orientació individualitzat enfocat a la inserció en el mercat laboral.
Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Espirall, Capital Humà, una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: