Dissabte, 18 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agnès Esquirol presenta ‘Coses sublims’ al Consell Comarcal

Agnès Esquirol ha presentat ‘Coses sublims’, l’obra guanyadora del 3r Premi Anna Maria de Saavedra, al Consell Comarcal

La filòloga i professora de Sant Joan de Mediona Agnès Esquirol ha presentat aquest divendres a la sala d’actes del Consell Comarcal el recull de contes ‘Coses sublims’, l’obra amb la qual es va proclamar guanyadora de la tercera edició del Premi Anna Maria de Saavedra. El certamen, organitzat per La Cultural Llibreria i Edicions i Propostes Culturals Andana, té l’objectiu d’ajudar a publicar i difondre la primera obra de creació literària a un autor o autora novell resident a l’Alt Penedès. És un guardó que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal.

Abans de la presentació, Esquirol comentava que no es considera escriptora, sinó «aprenent d’escriptora». L’autora es mostrava agraïda i contenta per haver rebut el premi a casa.

Els tres contes que integren el volum ‘Coses sublims’ evidencien la capacitat d’Agnès Esquirol de tractar, amb minuciositat i delicadesa, temes d’una gran complexitat existencial i emocional com la malaltia de l’Alzheimer o les obsessions; així com d’oferir una imatge, entre tendra i humorística, de la infantesa. De tot plegat en resulta una obra consistent i plena de vida, ben allunyada de tòpics i estereotips.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
04:00
Al teu aire
Al teu aire

Penedès Televisió

01:30
L'entrevista
Joan Maria Girona, Centre d'Estudis de Subirats
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: