Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adif licita les obres de millora de la plataforma ferroviària de l’estació de La Granada

Les obres tenen una durada prevista de 5 mesos i es faran de manera que afectin el menys possible el servei ferroviari.

Els treballs que es duran a terme han de servir per adaptar les instal·lacions als nous esquemes funcional amb motiu de la implantació de l’ample estàndard entre Sant Vicenç de Calders i Martorell per tal de desenvolupar el corredor mediterrani a Catalunya. De fet Adif ha licitat les obres a l’estació de La Granada i també a l’estació de l’Arboç, amb un pressupost total de 3,8 milions d’euros.
Les obres tenen una durada estimada de 5 mesos. L’objectiu és millorar les plataformes en ambdues estacions adaptant les infraestructures ja existents als nous esquemes funcionals amb motiu d’instal·lar el tercer fil ferroviari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: