Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca se suma al dol per les greus conseqüències de les inundacions

Amb motiu de les fatals i greus conseqüències provocades per les inundacions d’aquesta setmana, el President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra ha decretat per avui 24 d’octubre un dia de dol.

Per aquest motiu, s’ha decretat la suspensió de les celebracions oficials i les banderes onegen a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès se suma al dol i fa una crida a participar en el minut de silenci que tindrà lloc a les 11h a la plaça de la Vila en senyal de dol i respecte a les víctimes dels aiguats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: