Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Sant Sadurní se sumen a les Marxes per la Llibertat

Aquest proper dijous la Marxa per la Llibertat, organitzada per l’Assemblea i Òmnium, passarà per Vilafranca i Sant Sadurní. Les Marxes per la Llibertat són una resposta de les entitats independentistes a la sentència del judici del procés.

Sortiran dimecres de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, i durant tres dies aniran fent camí fins a Barcelona, on confluiran. En el segon dia de recorregut passaran per aquestes dues localitats altpenedesenques. Aquest proper dijous hi ha prevista una concentració a dos quarts de 8 del matí a Ronda de Mar amb la carretera de Vilanova. D’aquesta manera s’iniciarà la segona jornada que passarà al migdia per Sant Sadurní per arribar al vespre a Martorell. Des d’aquesta ciutat del Baix Llobregat, es començarà divendres la tercera etapa de la ruta que arribarà el mateix dia a Barcelona.

Les entitats independentistes expliquen que la marxa es pot fer a peu, en patinet, moto, tractor o cotxe, sempre que i quan els vehicles vagin plens d’ocupants. A més, afegeixen que cadescú pot fer la part del recorregut que vulgui o pugui: poden fer uns quants km i després tornar en tren, arribar fins a Martorell i fins i tot fins a Barcelona de cara a l’endemà. Aquells que hi vulguin participar es poden inscriure a marxesperlallibertat.cat i és recomanable que portin calçat còmode, aigua i tot el necessari per dormir. A més, hi haurà servei d’ambulància, autocar escombra, cotxe d’avituallament, lloc per fer els àpats i dormir, a càrrec de l’organització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: