Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà 6 tallers gratuïts en el marc del Big Draw Festival el proper 19 d’octubre

El Claustre dels Trinitaris ha acollit la presentació del que és la quarta edició del Big Draw, un festival internacional del dibuix que va néixer a Londres l’any 2000.

Vilafranca s’hi va sumar l’any 2015, com a un dels actes de la capitalitat cultural que va acollir aquell any.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, acompanyat de la tècnica Sílvia Amigó i representants de les diferents entitats que conduiran els tallers gratuïts que s’oferiran al llarg de la tarda del proper 19 d’octubre presentaven aquesta festa.

Sílvia Amigó recordava que l’inici va ser la capitalitat cultural de Vilafranca l’any 2015, quan es va organitzar una festa del dibuix. Vist el bon resultat, es va pensar que seria interessant sumar-se a la iniciativa internacional del Big Draw.

Amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Col·lectiu Gargot, l’Institut Milà i Fontanals i Zig Zag Centre d’Expressió Plàstica s’organitzen un total de 6 tallers diferents que durant dues hores i mitja permetran als assistents participar en activitats artístiques molt variades.

Els tallers s’inicien a 2/4 de 6 de la tarda, i està previst que finalitzin cap a les 8 del vespre. Són activitats obertes a tothom, sense límit d’edat, i que pretenen acostar el dibuix i l’expressió artística al carrer.

D’altra banda, el mateix dia 19 a les 12 del migdia, es presentarà a l’Auditori de Vinseum el projecte ‘El taller de l’artista’, del realitzadors Pep Puig. Es tracta d’una sèrie de documentals sobre tallers de diferents artistes del nostre entorn. Una activitat que s’emmarca dins de l’exposició ‘Mercader-Miret: l’ofici d’artista’, que es pot visitar fins el dia 20 d’octubre a la Capella de Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: