Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 200 gossos de raça Bully participen en un concurs internacional organitzat a Vilafranca

El pavelló firal va acollir aquest concurs internacional de gossos de raça, acompanyat d’una exhibició de cotxes americans que va omplir d’ambient la zona esportiva.

Dissabte durant tot el dia, el pavelló Firal de Vilafranca acollia un concurs internacional de gossos de raça Bully. Una prova organitzada per l’Allianz Bullies Worldwide i la World Bully Registry que per primera vegada ho feien de manera conjunta, com explicava des de WBR Enriqueta Hernández.

A través de diverses proves el jurat del concurs triava entre els prop de 250 gossos que hi participaven els millors exemplars de la raça bully per tal d’acabar designant un guanyador. Un concurs on hi participaven animals vinguts tant de diferents punts de l’estat, com d’Europa i el continent americà.

Precisament per tal d’acompanyar aquest concurs, i donar-li una mica més presència, es va fer una trobada de vehicles americans que va acabar d’omplir el pavelló firal. En aquest cas, Enric Martí n’era l’organitzador i explicava que finalment havien reunit una 40 de vehicles americans, molts d’ells membres dels Amics del Mustang de Catalunya.

Així, les persones que dissabte es van acostar a la zona esportiva van poder gaudir tant dels gossos de raça com dels cotxes americans en un binomi que omplir el pavelló firal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: