Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 270 persones han passat la nit a Vilafranca en el marc de la Marxa per la Llibertat

Vilafranca era la ciutat triada per fer nit i, per això, els participants van ser rebuts amb un sopar preparat per a 700 persones i amb l’actuació dels Músics per la llibertat.

Centenars de persones es van trobar aquest dimecres a la nit al pavelló firal provinents d’una de les cinc columnes de la Marxa per la llibertat que s’havia iniciat al matí des de Tarragona i que va reunir milers de persones al llarg de tot el dia. Vilafranca era la ciutat triada per fer nit i, per això, els participants van ser rebuts amb un sopar preparat per a 700 persones i amb l’actuació dels Músics per la llibertat.

Entre les persones que van arribar a Vilafranca hi havia el pare de Raül Romeva, Jordi Romeva, que venia de Masdenverge. Romeva explicava que molta gent ha passat de la pena a la indignació un cop es va fer pública la sentència.

Més enllà de la multitudinària rebuda de la Marxa a Vilafranca, unes 270 persones han passat la nit a la capital de l’Alt Penedès per continuar el recorregut aquest dijous fins a Martorell.
Des de l’ANC de Vilafranca, Àlvar Mascaró feia un balanç positiu poc abans que la Marxa tornés a arrencar aquest matí.

La Marxa per la llibertat ha rebut aquest matí a Vilafranca nous manifestants que venien sobretot d’altres municipis de la comarca però també de ciutats veïnes com Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: