Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una delegació d’empresaris mexicans han visitat les instal·lacions de Pinord a Vilafranca

La visita es va fer en el marc de l’Innovation Tour 2019, organitzat per part de Startup México, un super hub per emprenadors d’aquest país del continent americà.

Es tracta del primer tour que es fa a Catalunya, ja que en anteriors edicions el viatge es feia a Israel. L’Òscar Cuenca, soci de Startup México i organitzador de l’Innovation Tour, exposava que la finalitat és connectar els dos mons empresarials, emprenedors i tecnològics.

Dos dels empresaris participants l’edició d’enguany són l’Óscar Vázquez i el Gerardo Aranda. Vázquez explicava que es va apuntar a aquesta iniciativa per conèixer la cultura del treball a Catalunya. Al seu torn, Gerardo Aranda feia una valoració molt positiva de l’experiència, especialment de l’aplicació de la tecnologia al sector vitivinícola.

Durant la visita d’aquest cap de setmana a Pinord, precisaemnt els van mostrar les innovacions tecnològiques que s’estan aplicant al món vitivinícola. La bodega vol que aquesta activitat serveixi per fer un intercanvi cultural, econòmic i sobretot educatiu per les dues bandes.

Bodegues Pinord, ubicades a la cantonada del carrer del Comerç amb Doctor Pasteur de Vilafranca, és una empresa vitivinícola amb més de 150 anys d’història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: