Dilluns, 14 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un centenar de persones tallen la N-340 a l’alçada de Vilafranca

Un centenar de persones tallen la N-340 a l’alçada de Vilafranca

Aquesta és una de les accions que durant els propers dies s’estan preparant en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem

Un grup d’ unes cent persones han tallat la N-340 en els dos sentits de la marxa des de les 6 d’aquesta tarda. Es tracta d’una aturada, de les moltes que s’estan produint arreu de Catalunya, en protesta de la sentència del Tribunal Suprem. El tall de circulació està concretament al punt quilomètric 1213 a l’alçada de Vilafranca del Penedès. Al lloc s’han desplaçat els Mossos d’Esquadra que estan desviant els vehicles que ara per ara es troben parats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: