Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més el Mercat de les Flors s’instal·la aquests dies a la plaça del Pedró de Vilafranca

Fins el dia 1 de novembre el mercat estarà instal·lat a la plaça del Pedró, tot just davant del cementiri de Vilafranca.

Des de dimecres i fins el divendres un any més el tradicional mercat de flors de Tots Sants s’instal·la a Vilafranca per tal d’oferir la possibilitat a les persones que ho desitgin de comprar flors per portar-les als seus familiars enterrats al cementiri de la vila. Com és habitual el mercat es troba instal·lat a la plaça del Pedró, tot just davant del cementiri municipal.

Dimecres ja va ser un dia força bo, com comentava Sònia López de la Floristeria Aster. Van fer vendes, però també van rebre encàrrecs per aquests dies amb un públic força divers.

També coincidia en apuntar que aquests tres dies al voltant de Tots Sants són un bon moment de l’any per a la venda de flors i plantes Nadine Pérez, que habitualment posa parada els dissabtes a la plaça de l’Ajuntament. Ells fan rams al moment, i tenen preparats també bouquets i centres per aquesta data.

L’horari de venda del mercat de les flors aquests tres dies és de 9 del matí a 7 de la tarda; mentre que l’horari del cementiri és de 9 del matí a 6 de la tarda inclòs el dia 1 de novembre.

Recordem també que l’habitual Pregària de Tots Sants es farà enguany el 2 de novembre a les 5 de la tarda i davant de la capella del cementiri, ja que aquesta està tancada a causa d’uns problemes estructurals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: