Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 52% de la plantilla de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès s’ha adherit a la vaga

Una mica més de la meitat de la plantilla de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, concretament un 52’51%, s’ha adherit a la vaga convocada pels sindicats Intersindical CSC i IAC.

Una mica més de la meitat de la plantilla de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, concretament un 52’51%, s’ha adherit a la vaga convocada pels sindicats Intersindical CSC i IAC en resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per la «defensa dels drets i les llibertats».

Aquestes són les dades que havia pogut recollir aquest matí el doctor Magí Roig, director mèdic del centre. Roig destacava que els serveis mínims s’estaven desenvolupant amb normalitat i que s’hi afegia l’activitat del personal que sí que ha assistit a treballar.

Preguntat per l’organització del centre hospitalari davant una jornada de reivindicació com aquesta del 18 d’octubre, Roig explicava que cal fer una feina intensa de programació.

Durant el matí es respirava normalitat al centre, que forma part del consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf, malgrat el seguiment del personal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: