Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suspenen la major part d’actes esportius, socials i culturals de Vilafranca i comarca

La vaga general ha tingut repercussions directes en tots els àmbits incloent els esportius, culturals i socials.

A nivell cultural, per exemple, aquest divendres s’han suspès els actes previstos a la Festa del Most de la Múnia, a Castellví de la Marca, tot i que es mantenen els del cap de setmana. En canvi a Sant Cugat Sesgarrigues s’han suspès tots els actes excepte la trobada de gegants prevista per aquest diumenge al migdia.

A Vilafranca s’ha posposat l’acte d’entrega dels premis del Talent Show que estava previst per al vespre a La Nau i ahir es va ajornar igualment una tertúlia de Solidaritats a l’Escorxador. De fet, durant tota la setmana els actes institucionals programats per l’Ajuntament s’han suspès o s’han traslladat a properes dates.

Més enllà de tot plegat, a nivell esportiu, les activitats previstes no s’han dut a terme tampoc. El Casal ha decidit que tots els entrenaments previstos per a la jornada d’avui s’ajornin i ha mantingut les instal.lacions completament tancades.

La delegació comarcal de la Federació Catalana de Futbol s’ha afegit a la convocatòria i no ha obert les dependències. Pel que fa als clubs futbolístics hi ha hagut opcions de tots els gustos, però cal tenir present que la disputa de la jornada habitual del campionat de lliga en totes les categories ha provocat que molts d’ells hagin programat els entrenaments amb els jugadors que hi han volgut anar-hi de forma voluntària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: