Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha reunit la taula de política comarcal de joventut per primer cop en aquest mandat

S’ha reunit la taula de política comarcal de joventut per primer cop en aquest mandat

La reunió s’ha fet a la seu del Consell Comarcal amb els regidors i regidores de joventut i servia per presentar els diferents projectes i programes que ofereix l’ens comarcals als ajuntaments.

Convocats pel Servei Comarcal de Joventut, els regidors i regidores de joventut van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre si i de conèixer la nova consellera comarcal de Joventut, Susanna Escribà, i el personal que treballa a l’Oficina Jove del Consell Comarcal.

Actualment hi ha 19 ajuntaments de l’Alt Penedès que tenen un conveni de col·laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal. La reunió de la setmana passada va servir per explicar les diferents modalitats de conveni, per tal que de cara a l’any 2020 els ajuntaments puguin decidir i pressupostar com duran a terme les polítiques de Joventut.

A més de la Taula Política Comarcal de Joventut, hi ha una Taula Tècnica que es reuneix mensualment i que decideix les activitats que es duen a terme a cada municipi en el marc dels 24 programes d’activitats del Consell Comarcal per a les persones joves.

La reunió també va servir per explicar als nous regidors i regidores de Joventut, a grans trets, els programes del Consell Comarcal com l’assessoria acadèmica, l’assessoria de mobilitat internacional, el programa d’activitats, el projecte Instituts, els punts mòbils de salut, el Pla Comarcal de Drogues, i el Forma’t entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: