Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca oferiran en directe les diades de Tots Sants i del Roser

Aquest cap de setmana serà mot intens a nivell casteller a Vilafranca amb dues diades de les colles locals.

I com sempre Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran les diades íntegrament i en directe amb la locució del cronista Pep Ribes.
La primera cita serà aquest divendres, 1 de novembre, amb la diada de Tots Sants dels Castellers de Vilafranca que estaran acompanyats dels Capgrossos de Mataró, els Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants. La diada començarà a les 12 del migdia a la plaça de la Vila. També es podrà veure en reposició el mateix 1 de novembre a les sis de la tarda i l’endemà, dissabte a les 10 del matí.
La segona cita castellera que també s’oferirà en directe a Penedès TV i Ràdio Vilafranca serà el diumenge, 3 de novembre, amb la Diada del Roser dels Xicots de Vilafranca a la mateixa plaça de la Vila. També començarà a les 12 del migdia i els Xicots estaran acompanyats dels Falcons de Vilafranca i les colles dels Castellers de Barcelona i Jove de Sitges. La diada es podrà veure en reposició a Penedès TV el mateix diumenge a partir de les sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: