Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pas Penedès ha organitzat la projecció del documental ‘Sensitive:The Untold Story’

Dissabte al matí tenia lloc a la Masia Mas Catarro dels Monjos la projecció de la pel·lícula documental ‘Sensitive: The Untold Story’, sobre les persones altament sensibles.

La projecció estava organitzada per l’associació Pas Penedès, nascuda recentment com a delegació de l’Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat.

Montse Pons, de Pas Penedès, explicava que l’alta sensibilitat és un tret i no un transtorn.

L’associació ha començat a treballar organitzant diferents activitats per difondre el tret de l’alta sensibilitat entre la societat i ajudar a conèixer-lo més profundament. Ara, Pas Penedès inicia el curs amb la voluntat d’oferir xerrades temàtiques trimestrals i grups de suport un dissabte al mes.

La sessió del dissabte va comptar amb la participació de la presidenta d’ACPAS Teresa Nandín, qui destacava que el documental pot ser una bona manera de difondre el tret de l’alta sensibilitat tant en les persones que el tenen com entre qui no el coneix.

El documental ‘Sensitive: The Untold Story’ està basat en les investigacions de la doctora Elaine Aron, autora del llibre ‘The highly sensitive person’, i compta amb el seu guió. La pel·lícula està dirigida per Will Harper.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: