Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Papà Mozart obre la nova temporada d’espectacles de Vilafranca amb un auditori ple de gom a gom

Aquesta es la primera obra en la que treballen conjuntament Joan i Roger Pera.

Joan Pera i Roger Pera són els protagonistes de l’espectacle Papà Mozart que dissabte tenia lloc a l’Auditori de Vilafranca. Pare i fill interpretaven Leopold i Wolfgang Amadeus Mozart, també pare i fill. Els Pera van fer reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial a través d’un text perfilat pel dramaturg Sergi Belbel i acompanyats de la música de la Simfònica del Vallès dirigida per Miquel Gorriz i Rubén Gimeno. Aquesta ha estat la primera obra en la que Joan Pera i Roger Pera han treballat junts, una idea que va sorgir a partir de la lectura de les cartes que va escriure Mozart al seu pare.

La relació que tenien Leopold i Wolfgang Amadeus Mozart és molt similar a la de qualsevol pare i fill de la nostra època, fins i tot gairebé idèntica a la que mantenen el Joan i el Roger.

La Simfònica del Vallès va oferir la música de Mozart amb un programa basat en les seves obres cèlebres com l’obertura Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro o la Simfonia de les joguines, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: