Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maite Carranza parlarà de la perspectiva de gènere en la literatura infantil i juvenil

Aquest dijous està previst que s’inicii el cicle de xerrades que amb el títol “Despullant els masclisme” organitza la llibreria La Cultural.

Aquest cicle, que tindrà lloc durant el mes d’octubre i la primera setmana de novembre a la Sala d’actes de l’Escorxador, inclou la participació de Maite Carranza, David Fernandez, Lyona, Montse Barderi i Ritxar Bacete.
La primera conferència la protagonitzarà l’antropòloga,
escriptora i guionista, Maite Carranza aquest dijous a les vuit del vespre a la sala d’actes de l’Escorxador.
Maite Carranza recorda amb predilecció els llargs estius d’infància i adolescència al Penedès.
Carranza vindrà a Vilafranca a presentar dues novetats, ‘Safari’ (premi Edebé 2019), una novel·la humorística infantil sobre una comunitat de ximpanzés on la situació del mascle no és tan dominant com ens pensem; i ‘L’alè del drac’ (Premi Joaquim Ruyra 2019), una novel·la juvenil, en la qual el jove Antoni Gaudí comparteix protagonisme amb una noia avançada al seu temps i víctima de la seva condició de dona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: