Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició ‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’ inicia la seva itinerància a Vilafranca

L’acte d’inauguració tindrà lloc aquest divendres a les sis de la tarda a la Capella de Sant Joan.

L’Ajuntament de Vilafranca ha participat en aquest projecte impulsat per la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona en coincidir plenament amb dos dels objectius principals del servei municipal d’Educació: contribuir a la millora de l’orientació educativa i de l’èxit educatiu i reduir l’abandonament escolar prematur.

Després d’un procés participatiu i creatiu que es va iniciar l’any 2017 amb la participació d’una desena de persones de Vilafranca, aquests testimonis i els de les altres tres ciutats participants són una part fonamental de l’exposició ‘Transitar, orientar-se en un món canviant’. Una mostra que s’inaugura a la Capella de Sant Joan aquest divendres iniciant així la seva itinerància.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, destacava la importància de l’orientació en un món tan canviant com l’actual.

Josep Asunción, comissari de l’exposició juntament amb Gemma Guasch, apuntava que la mostra s’adreça a tots els públics i té un caire dinàmic, ja que està dissenyada com una exposició viva, “amb una visió holística, fora de l’etapa escolar exclusivament, perquè hi ha necessitat de formar-se i canviar al llarg de la vida”.

El visitant a l’exposició tindrà un full de sala que li suggerirà algunes activitats que podrà realitzar durant la visita. I també s’acompanya d’un seguit de sessions i activitats paral·leles, adreçades a diferents col·lectius.

L’acte d’inauguració tindrà lloc aquest divendres a les sis de la tarda a la Capella de Sant Joan, i s’iniciarà amb un breu muntatge de la companyia Acrobatistes de l’escola d’aeris la Vertical de Vilafranca. L’exposició restarà oberta fins al dia 24 de novembre i es podrà visitar en l’horari habitual d’obertura de la capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: