Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola de Música de l’Alt Penedès ha iniciat un nou curs amb presència a 19 municipis

L’Escola de Música de l’Alt Penedès ha iniciat un nou curs amb presència a 19 municipis

El curs 2019-2020 ha començat amb una nova aula a l’escola rural El Montcau, a Ordal al municipi de Subirats i amb un nou projecte de tallers de curta durada.

Paral·lelament a l’increment progressiu en el nombre d’aules, ara ja son 15; i de municipis adherits arribant als 19, l’Escola de Música de l’Alt Penedès creix també en nombre matriculacions, amb més de 360 alumnes, 19 mestres i més grups com els de sensibilització, de música en grup i de formacions vocals o instrumentals. Així doncs, ja fa 12 anys que l’EMAP és una escola consolidada i de qualitat, que continua creixent amb cada curs escolar.

El projecte està liderat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i en formen part els ajuntaments d’Avinyonet, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs, el Pla, Puigdàlber, Olesa, Sant Llorenç d’Hortons, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe, Subirats, Torrelavit, Torrelles, Vilobí i Cabrera d’Anoia.

L’objectiu de l’Escola de Música de l’Alt Penedès és fer arribar la formació i la pràctica musicals als petits i mitjans municipis de la comarca, que per les seves característiques no poden tenir una escola de Música municipal.

Les classes de l’EMAP s’imparteixen en aules d’escoles de primària o en espais municipals cedits pels ajuntaments per dur-hi a terme aquesta activitat. En aquest nou curs, a més, s’oferiran cursos i tallers de curta durada adreçats a persones de diferents edats i interessos musicals. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’EMAP (www.emap.cat).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: