Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Baltà Elias torna a encetar el curs un any més tot celebrant la seva Festa Major

És una de les activitats habituals d’aquesta centre escolar de Vilafranca en l’inici de curs, i en que hi participen tots els alumnes del centre.

El pati de l’escola Baltà Elias es va vestir de festa el divendres a la tarda per acollir un dels actes que ja tradicionalment serveixen per encetar el curs escolar. Per edats, les diferents classes es reparteixen la feina durant les primeres setmanes del curs tant per preparar els balls com per fer-ne difusió tant entre les famílies com a fora de l’escola. Alguns alumnes de sisè s’encarreguen de la cartelleria i la difusió, com és el cas del Daniel i la Laia, que amb els seus companys Iker, Aliu i David, explicaven als nostres micròfons que en la preparació de la Festa Major hi participen uns 450 alumnes repartits en diferents responsabilitats.

La festa major s’enceta amb l’entrada de la banda de l’escola al pati, on ofereixen una peça musical; i després ja és el torn del drac i l’àliga amb acompanyament de capgrossos.

A partir d’aquí els alumnes dels diferents cursos van oferint davant dels seus familiars que s’han acostat per participar de l’activitat, una mostra de tots els balls que conformen la Festa Major de Vilafranca. Primer hi ha una presentació amb una corranda, i després amb música en directa d’un grup de grallers els nois i noies de l’escola fan els seus balls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: