Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Xicotes de Vilafranca actuen un any més al Memorial Natividad Yarza de Bellprat

Les castelleres de la colla vilafranquina son presents de nou a la diada castellera femenina de Bellprat, on fan una actuació complerta de castells de 6.

Un any més les Xicotes de Vilafranca no es van voler perdre la jornada castellera Natividad Yarza, que per desè any va tenir lloc a la població de Bellprat aquest passat dissabte. Les castelleres de la camisa vermella van descarregar en aquesta actuació el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 6, tancant la sevba actuació amb dos pilars de 4.

En aquesta edició van estar acompanyats per les castelleres de la Joves Xiquets de Valls i les castelleres de Mollet del Vallès. Les vallenques van completar el 4 de 6, la Torre de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla, mengtre que les vallesanes ho van fer amb el 3 de 6 amb l’agulla, el 4 de 6 i el 3 de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: