Dilluns, 18 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Laura Agustín, de l’Eugeni d’Ors, rep el primer premi dels premis Floquet de Neu de Recerca

Laura Agustín, de l’Eugeni d’Ors, rep el primer premi dels premis Floquet de Neu de Recerca

El treball de Laura Agustín ha estat el més ben valorat entre els 17 treballs que s’han presentat aquest any.

El Zoo de Barcelona va lliurar diumenge els premis Floquet de Neu, que guardonen els millors Treballs de Recerca de Batxillerat dintre de l’àmbit de la zoologia, i que tenen com a objectiu promoure la investigació i la conservació de la fauna entre els més joves. D’entre els 17 participants d’enguany, la guanyadora ha estat Laura Agustín, de l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca, amb el treball titulat “Estudi de les conductes afiliatives i sexuals dels pingüins de Humboldt del Zoo de Barcelona”.

Laia Bonet, tercera Tinenta d’Alcaldia, acompanyada del director del Zoo de Barcelona, Antoni Alarcón, ha lliurat premis als guardonats, consistents en un iPad per a la guanyadora i un carnet de Zoo Club Jove per al segon i el tercer classificats.

El segon premi ha estat per Andrea Karsen i Claire Goyard, de l’Institut Josep Lluis Sert de Castelldefels pel seu Estudi de la integració d’una orangutan al Zoo de Barcelona, mentre que el tercer premi ha estat per Núria Serra i Sara Pascassi, de l’Institut La Llauna de Badalona, pel treball titular, “A través del vidre… Estudi etològic: la jerarquia de la comunitat de ximpanzés del Zoo de Barcelona”. A banda, la resta de participants han rebut un reconeixement en forma de diploma.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
11:00
Vijazz
Archie Sheep Quartet
11:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: