Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i la UPC estudien ampliar la seva col·laboració en innovació

Una reunió de treball entre responsables municipals i directors de diferents escoles universitàries de l’UPC amb el seu rector al capdavant vol ampliar la col·laboració entre les dues parts.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres, feien aquest dilluns una reunió de treball a la capital de l’Alt Penedès amb la intenció d’ampliar la col·laboració entre les dues parts sobre tot al voltant de la innovació en enginyeria i el sector agroalimentari.

Francesc Torres, explicava que tenen voluntat d’ampliar la seva presència al territori català, i també la col·laboració en aquest cas amb l’Ajuntament de Vilafranca.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es vol fer un nou espai d’innovació al Parc l’Àgora, un espai dedicat a la promoció d’iniciatives econòmiques i a la innovació lligada al sector agroalimentari i on ja és col·labora amb diferents universitats.

El quart tinent d’alcalde, i responsable de l’àrea de Desenvolupament econòmic i projecció exterior de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, remarcava que era una reunió de treball que volia reforçar el treball que ja es fa tant amb la UPC com amb d’altres universitats catalanes.

A la trobada de treball hi van participar també els responsables d’altres escoles universitàries de la UPC amb les que ja es mantenen contactes i que es podrien potenciar en els propers mesos fruit de les propostes que hi ha sobre la taula per les dues parts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: