Dilluns, 27 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Winebs ofereix una formació per a professionals del món del cava

Entre les persones que estudien el curs hi ha sommeliers, cellers, professors o periodistes especialitzats.

Aquest dimarts tenia lloc la segona edició del curs de formadors del cava, iniciativa de l’Institut del Cava. A l’acte era present la regidora d’educació, Xell Montserrat, que valorava aquest curs i tots els que imparteix la Wine Business School, com a oportunitat per a donar a conèixer el territori i situar Vilafranca com a capital del vi i referent de tot el sector vitivinícola. La finalitat d’aquest curs és portar una formació de qualitat al sector.

Es tracta, doncs, de respondre a les necessitats o demandes del sector. Els estudiants són professionals del món del cava, des de sommeliers, cellers, professors fins a periodistes especialitzats que busquen aprofundir i adquirir més coneixements del cava. La directora de l’escola d’enoturisme, Ester Garcia, afegia que és un curs interessant sobretot per aquelles persones de fora del territori ja que és important que a la resta de l’estat espanyol es conegui i es parli bé del cava.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: