Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vigència de l’Oda a Espanya de Maragall centra la conferència inaugural de les Aules

Vicenç Villatoro inaugura el curs de les aules d’extensió universitària per a la gent gran de Vilafranca explorant la vigència de l’Oda a Espanya de Maragall.

L’Aula d’extensió universitària per a la gent gran iniciava aquest dijous un nou curs amb la conferència de Vicenç Villatoro ‘Actualitat de l’Oda a Espanya de Joan Maragall’. L’acte tenia lloc a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i va comptar amb la intervenció del tinent d’alcalde de l’àrea de serveis a les persones i promoció social de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, el president de la Fundació Pinnae, Martí Solé, i la presidenta de l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya – AFOPA, Montse Lamua, a més del president de l’Aula de Vilafranca, Joan Terrades.

Villatoro va parlar en el transcurs de la seva conferència de la vigència de l’Oda a Espanya de Joan Maragall tot destacant el seu valor literari i polític. Segons Villatoro, Maragall va plantejar amb el contingut del seu text, escrit l’any 1898, tres opcions al voltant de la relació entre Catalunya i Espanya.

Villatoro va pronunciar la seva conferència amb l’auditori del Fòrum Berger Balaguer completament ple.

Poc abans que comencés l’acte, el president de les Aules a Vilafranca, Joan Terrades, destacava que comencen el curs amb 320 places plenes i 120 persones en llista d’espera. També explicava que el primer trimestre de conferències ja està tancat i ara estan acabant de tancar la resta del curs.

La propera cita de les aules serà el dijous 17 d’octubre amb la doctora en Arqueologia, Història Antiga i Medieval per la UAB Irene Cordón, qui pronunciarà la conferència ‘La troballa de la tomba de Tutankhamon’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: