Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda i La Barraca demanen una rectificació pública al regidor de Seguretat Ciutadana

Les entitats La Ruda i La Barraca han fet arribar un comunicat conjunt en relació a les declaracions del regidor de Seguretat Ciutadana en el darrer ple municipal.

El comunicat comença dient que n’estan ‘fartes d’haver de posar de manifest de manera sistemàtica la incompetència governamental en matèria de gènere’.
Assenyalen que en el darrer ple municipal el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, va fer una intervenció que consideren ‘del tot intolerable’, fent referència als bons resultats dels dispositius del Servei d’Igualtat per la Festa Major, explicant que hi va haver ‘0 agressions sexistes, d’abusos un que tots coneixem i a càrrec dels punts liles s’ha fet una intervenció per una persona que havia tocat diferents dones i que no se la va poder localitzar’.
El regidor va afegir que ‘des de La Barraca es diu que va registrar sis agressions més, però no són dades oficials. Tots sabem com funciona això de La Barraca’.
Els grups de l’oposició, CUP, VeC i ERC van presentar una moció que es va aprovar amb suport de tots els grups per a l’increment de les accions de prevenció contra les agressions sexistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: