Dilluns, 21 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau presenta la programació de tardor apostant per mantenir l’oferta d’oci i cultura

L’espai per a joves engega aquest octubre la seva programació de tardor amb la voluntat de mantenir propostes que ja van funcionar durant l’estiu, i potenciar una oferta cultural i d’oci alternativa.

Aquest mes d’octubre s’engegarà la programació de tardor de l’espai jove La Nau, després de les bones sensacions que ha deixat al seus responsables la primera programació estable en aquest equipament que es va fer a l’estiu.

L regidor de joventut, Miquel Medialdea, recordava que La Nau va iniciar la seva activitat al mes de febrer, i que durant l’estiu s’hi van fer els primers actes programats des del Servei de Joventut. La valoració que en fan és positiva, i per això de cara a aquesta tardor es mantenen algunes de les propostes de cursos i tallers. Es manté el Club de Lectura i Escriptura, el taller de percussió, el de ball i el de teatre, per exemple.

I com a novetats per aquesta tardor es plantegen dues propostes que volen respondre a una demanda dels joves per tenir alternatives a les ofertes d’oci habituals. Medialdea parlava així dels Happy Fridays, adreçats als usuaris més joves; i La Nau de Cooltura, per als joves fins a 30 anys.

Pel que fa a La Nau de Cooltura, la idea és lligar-ho amb la programació d’estiu i oferir propostes similars al que va ser el cicle ‘Escenes fresques’.

En aquests moments ja és oberta la inscripció per poder participar en les diferents propostes de la programació de tardor de La Nau, i tota la informació es pot trobar als canals habituals del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Pel que fa al balanç de la programació d’estiu, Miquel Medialdea comentava que s’havien previst uns 50 d’activitats, i finalment se’n van dur a terme 44. Totes amb una bona participació i bones valoracions dels assistents.

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
04:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
02:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: