Dilluns, 18 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Marxa per la Llibertat surt de Vilafranca mantenint l’ambient reivindicatiu del primer dia

La segona jornada de la Marxa per la Llibertat ha arrencat a Vilafranca per anar fins a Martorell amb molt de seguiment i mantenint l’ambient reivindicatiu del primer dia.

Vilafranca ha estat el punt de sortida d’una de les cinc marxes per la llibertat que han d’acabar demà a Barcelona. Poc abans de 2/4 de 9 del matí es donava la sortida des de la ronda de Mar a aquesta segona etapa de la marxa per la llibertat que havia arribat la nit abans a la capital de l’Alt Penedès. Poc a poc es van anar concentrant els participants, amb estelades i pancartes, per enfilar cap a l’accés de Vilafranca Centre de l’AP-7 en direcció Barcelona. Allà han travessat el peatge i s’han incorporat a la via tallant totalment la circulació en direcció Barcelona.

Jordi Parellada president d’Omnium a l’Alt Penedès, es mostrava satisfet de com estava funcionant aquesta convocatòria, i remarcava el caràcter pacífic i cívic de la marxa per al llibertat.

Encapçalats per pancartes demanant la llibertat dels presos polítics, i democràcia, milers de persones han continuat aquest dijous la marxa que els durà a dormir a Martorell abans d’encarar la darrera etapa que finalitzarà a Barcelona aquest divendres. Una marxa multitudinària a la que els participants s’hi anaven incorporant aprofitant les diferents entrades i sortides de la mateixa autopista, com comentava des de l’ANC de Vilafranca Àlvar Mascaró.

Una marxa que tancaven diversos vehicles de les ADF i tractors, aquests guarnits amb estelades. El pas de la marxa ha estat seguit també per molta gent des dels nombrosos ponts que creuen l’autopista, que encoratjaven i animaven els caminants en aquests primers quilòmetres.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
11:00
Vijazz
Archie Sheep Quartet

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: