Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Marxa de la Llibertat ha arribat a Vilafranca amb 4000 persones

Centenars de persones passaran la nit al pavelló firal per continuar demà la Marxa

Poc abans de les vuit del vespre ha arribat a Vilafranca del Penedès la columna de la Marxa per la Llibertat que sortia aquest dimecres al matí de Tarragona. Gairebé 4000 persones s’han mobilitzat per a fer aquest recorregut que passava pel Tarragonès, el Baix Penedès i l’Alt Penedès tot seguint l’AP-7 i tallant el trànsit al seu pas en direcció Barcelona. Algunes persones han fet a peu aquesta primera jornada des de Tarragona i d’altres s’han anat incorporant pel camí. L’Àgata Prats ho ha fet des de Valls i amb el convenciment que tot un poble tenim l’obligació de respondre a la sentència del Tribunal Suprem. Durant tot el tram els participants han estat animats per la multitud de veïns i veïnes que els rebien a cadascun dels pobles pels quals passava el recorregut.

El cansament i els quilòmetres a les cames no han impedit que milers de persones aconseguissin el seu propòsit d’arribar a la capital de l’Alt Penedès tot convertint la marxa en un acte festiu i familiar. Fins i tot han improvisat un cor que ha interpretat l’Estaca de Lluís Llach i el Cant dels Segadors mentre eren rebuts pels vilafranquins que s’han desplaçat fins la sortida de l’AP-7. Centenars de participants passaran la nit al pavelló esportiu de Vilafranca per posar-se en marxa de nou aquest dijous de bon matí cap a Martorell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: