Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La majoria de comerços de Centre Vila tanquen durant la Vaga General

Altres establiments, sobretot les grans franquícies, han decidit mantenir el seu horari habitual.

Aquest divendres 18 d’octubre són molts els establiments del centre de Vilafranca que tenen les seves portes tancades per adherir-se a la Vaga General que han convocat els sindicats intersindical-CSC i l’IAC. La presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Vila, Marta Vivas, explicava aquest dijous al vespre que aquests dies s’ha parlat amb tots els botiguers demanant respecte i llibertat de decisió a l’hora d’adherir-se o no a la vaga i assegura que la resposta ha estat molt positiva.

Marta Vivas afegia, ja a nivell personal i no tant com a presidenta de Centre Vila, que aquesta jornada de vaga va de democràcia i que hem de lluitar pels nostres drets.

La majoria d’establiments del centre de Vilafranca romandran tot el dia d’avui tancats amb motiu de la Vaga General. N’hi ha d’altres, sobretot les grans franquícies que han decidit mantenir el seu horari habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: