Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Granada estrena una mostra de gastronomia local per la Festa del Most

La Granada estrena una mostra de gastronomia local per la Festa del Most

La mostra gastronòmica ‘Tasta-La Granada’ és la principal novetat de la Festa del Most del municipi, que tindrà lloc aquest cap de setmana entre l’11 i el 13 d’octubre.

L’objectiu de la mostra és promocionar i degustar els productes locals i comptarà amb la participació de cinc cellers i cinc establiments de la Granada.
L’horari d’obertura és de cinc de la tarda a nou del vespre del dissabte 12 d’octubre a la Plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament, un emplaçament que precisament s’inaugurarà el mateix dia al migdia després d’una cercavila amb la presència de les entitats folklòriques del poble.
Durant la mostra hi haurà actuacions musicals a càrrec de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, a les sis de la tarda, NKaputxats Jazz Band, a les set, i Bluebell Duet Bossa Nova, a les vuit. A més, entre les cinc i les set també hi haurà activitats infantils, amb trepitjada de raïm i cursa de barriques.
L’entitat Dionysos de la Granada col·labora amb la venda dels tiquets de degustació que es podran adquirir al mateix emplaçament.
L’alcalde de la Granada Joan Cols explica que “és una mesura per potenciar tan el comerç local com la Festa del Most’ i esperen atraure un bon nombre de visitants d’arreu de la comarca per donar a conèixer una mica més nostre poble i també el nou emplaçament que és la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: