Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de la Transhumància arriba a la 5a edició amb un cap de setmana ple d’activitats

Un any més, la Fira de la Transhumància convertirà Santa Margarida i els Monjos en la capital del món pastorívol català. Hi haurà degustacions de formatge, una mostra d’ovelles i activitats infantils.

La instal·lació de l’exposició sobre el Camí Ramader de Marina a la biblioteca donarà el tret de sortida divendres, 18 d’octubre, a la 5a edició de la Fira de la Transhumància que durant tres dies converteix Santa Margarida i els Monjos en l’epicentre del món pastorívol a Catalunya.

El plat fort de divendres és el maridatge de vins i caves amb formatges artesans. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre, a les caves Markel. Cal inscripció prèvia a un preu de 10€ a

Dissabte, a les 11 del matí hi haurà una passejada comentada sobre el món pastorívol, amb un recorregut d’uns 4 quilòmetres. L’atractiu d’enguany és que els participants coincidiran amb uns pastors i les seves ovelles durant la ruta. El punt de partida és l’aparcament del cementiri, al nucli de Santa Margarida i és una activitat gratuïta però cal inscripció prèvia a o al 93 818 69 28.

Finalment, diumenge a partir de 2/4 de 10 del matí torna el mercat de degustació de vins, caves, formatges i embotits davant del punt d’informació turística del mercat. En paral·lel, es farà una mostra d’ovelles dels pastors locals i activitats infantils relacionades amb el món pastorívol.

A 2/4 de 12 del migdia començarà la Transhufest amb una cercavila del Ball de Pastoretes, petites, mitjanes i grans, dels Monjos al recinte firal. La festa finalitzarà amb un dinar popular a la Casa de Cultura Mas Catarro a les 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: