Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa del Most de Sant Cugat Sesgarrigues suspèn tots els actes excepte la trobada gegantera

A la trobada van participar les colles geganteres convidades vingudes de Castellterçol, Cabrils, Sant Joan Despí i Vacarisses.

Cada any per aquestes dates, igual que altres poblacions de la comarca, Sant Cugat Sesgarrigues organitza la festa del Most per a celebrar el final de la verema. Enguany ha estat una mica diferent degut als fets polítics esdevinguts la darrera setmana. Tal i com han fet altres ajuntaments, la Festa del Most ha suspès la majoria dels seus actes que estaven previstos per al passat cap de setmana. De fet, només s’ha mantingut la trobada gegantera per temes de logística de la colla local ‘Els Titots’.

La trobada gegantera va tenir lloc diumenge al migdia dins del pavelló esportiu per l’amenaça de pluja. Van participar-hi, a més de la colla de Sant Cugat ‘Els Titots’, els geganters de Castellterçol, Cabrils, Sant Joan Despí i Vacarisses. Els gegants de Castellterçol, el Tallaferro i la Griselda, enguany fan 65 anys i representen la terra catalana. Ho explicava un dels seus membres, l’Aleix Roca.

Aquest tipus de trobades són molt enriquidores i, tal com diu el Josep Piqué dels gegants de Sant Joan Despí, els permet conèixer el territori.

Les colles convidades van ballar i fer les seves respectives coreografies en dues rondes dins de la pista poliesportiva en un ambient totalment familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: