Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació Alt Penedès-Garraf del PSC demana una nova etapa de respecte, legalitat i diàleg

La Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, davant la publicació de la Sentència del Tribunal Suprem, ha fet públic un comunicat on demana obrir una etapa de respecte, legalitat i diàleg.

Així mateix, expressa que la sentencia s’ha d’acatar, malgrat ser opinable, tenint en compte també la possibilitat de ser recorreguda davant del Tribunal Constitucional i davant del Tribunal Europeu de Drets Humans.

La federació socialista, continua el comunicat, recorda que la llibertat d’expressió i els drets de reunió i manifestació emparen l’expressió pública de les opinions favorables o contràries a la sentència, i demana que aquestes expressions es manifestin amb respecte, tolerància i civisme. Els socialistes expressen que el judici i la sentència són també producte de l’error comès pels dirigents independentistes de saltar-se la llei, així com d’un fracàs de la política que cal revertir.

Manifesten també el seu respecte a la separació de poders, motiu pel qual rebutgen qualsevol mena de desobediència institucional i qualsevol intent d’enfrontar la legitimitat de les resolucions judicials amb les decisions de qualsevol instància de poder polític.

El comunicat acaba dient que per al PSC es necessari treballar novament amb determinació per la convivència i obrir una nova etapa, presidida pel respecte a la legalitat i a les institucions, i presidida també per una ferma voluntat de diàleg. Un diàleg que pugui recosir la societat catalana i que contribueixi a tancar les ferides profundes provocades pel procés independentista i les seves conseqüències.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: