Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca salda amb castells de 6 la seva 8a. Diada

Degut a baixes destacades de tronc, els de la Jove de Vilafranca no poden portar a plaça el 3 de 7, castell que van completar per Festa Major.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha celebrat aquest cap de setmana la seva 8a diada de la colla, acompanyat dels Castellers de les Roquetes i la novella colla dels Xiquets de Torredembarra. Les baixes de tronc que ha patit la colla vilafranquina aquesta setmana, els ha fet renunciar a castells com el 3 de 7 o la Torre de 6. En un ambient fred a la plaça de la Constitució i poques camises de les tres colles, la Jove ha completat sense dificultats el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 6. Tres castells que aquest 2019 ha descarregat sobradament. El millor moment de la matinal l’han tingut amb el cinquè Pilar de 5 de l’any.

Per la seva part les colles convidades també han ofert castells de 6. Els de les Roquetes de Sant Pere de Ribes han completat el 3 de 6 amb l’agulla, la Torre de 6 i el 4 de 6, mentre que els Xiquets de Torredembarra ho han fet amb el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: