Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa dels Estranys celebra els seus 25 anys amb una jornada de jocs a l’espai jove La Nau

Aquest dissabte a la tarda es va dur a terme el primer dels actes de celebració dels 25 anys de l’associació dedicada als jocs als jocs de rol i de taula ‘La Casa dels Estranys’.

L’espai jove La Nau va ser el marc que acollia aquesta celebració, amb una jornada de jocs de rol oberta a tothom que volia servir per tal de mostrar la seva activitat a un pública familiar.

Com explica el president de La Casa dels Estranys, Jordi Castellví, era també una prèvia de les jornades que sota el títol ‘Vilajuga’ organitzen els propers 19 i 20 d’octubre al pavelló firal.

La jornada de dissabte va ser força exitosa, ja que es va complir amb l’objectiu que anés passant gent per La Nau per tal de conèixer l’entitat i poder fer algun tast dels jocs de taula.

Les activitats commemoratives es van iniciar a les 5 de la tarda, amb la inauguració d’una exposició que repassava els 25 anys de l’associació, i que estarà instal·lada unes setmanes a La Nau durant unes setmanes. Després la volen traslladar als centres de secundària per difondre l’existència de l’associació com entitat històrica i viva dels jocs de taula a Vilafranca, entre la població més jove.

Aquestes jornades de rol també pretenen ser una prèvia de les quartes jornades VilaJuga, que aquest any es realitzaran durant el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre, un any més, al recinte firal de la zona esportiva. Les VilaJuga d’aquest any vénen precedides d’unes jornades, les del 2018, on es van superar les expectatives amb una assistència rècord de 4.000 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: