Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Torreño, Xavi Vicente i Berta Sayeras, guanyadors del concurs d’Instagram de la FM

Aquest dilluns es va fer a la botiga FotoPenedès el lliurament de premis del concurs d’Instagram de la Festa Major 2019.

Josep Torreño, Xavi Vicente i Berta Sayeras són els guanyadors del concurs, en el qual van participar més de 2.000 persones.

Per participar en el concurs calia fer una foto que transmetés alguna emoció relacionada amb la Festa Major. La foto s’havia de fer durant la Festa Major o els dies previs, i s’havia de publicar a Instagram amb l’etiqueta #concursfmvila19.

De totes les fotografies participants, el jurat en va seleccionar 10. El jurat estava compost pel fotògraf oficial de la Festa Major, Sergio Ros, l’equip de Comunicació, Xarxes i Audiovisuals La Fatxenda, integrat per Jordi Canchales i Eva Bertran, i els administradors i administradores de la Festa Major 2019. Aquestes 10 fotografies finalistes es van publicar al perfil d’Instagram de la Festa Major perquè la gent pogués votar.

El guanyador del primer premi, Josep Torreño, va presentar una imatge protagonitzada per dos balladors del Drac i titulada ‘Units pel foc (i el fum)’. Torreño va guanyar una càmera Canon valorada en 399€, gentilesa de FotoPenedès.

El segon premiat, Xavi Vicente, de Santa Margarida i els Monjos, va captar la tensió de la Diada de Sant Fèlix des de l’interior del vestíbul de l’ajuntament.

Vicente va guanyar un abonament de temporada pels espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Finalment, el tercer premi el va guanyar la Berta Sayeras, de Figueres, amb la fotografia ‘Quan la Roseta t’accepta el ram’.

El tercer premi consisteix en una visita guiada al celler de la Família Torres i un dinar per a dues persones al restaurant El Celleret, gentilesa de la Família Torres. A més, els tres guanyadors van obtenir una impressió de la fotografia ampliada, gentilesa de FotoPenedès.

Els administradors i administradores de la Festa Major 2019 valoren positivament l’àmplia participació en el concurs. També agraeixen la implicació de totes les persones participants i de les empreses i institucions col·laboradores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: