Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Bosch ha presentat a l’Agrícol el seu darrer llibre ‘Dels dos costats de l’oceà’

Acompanyat de Vinceç Villatoro, el vilafranquí Joan Bosch ha presentat aquest dijous el recull de narracions que ha publicat recentment sota el títol de ‘Dels dos costats de l’oceà’.

Tot just abans d’iniciar la presentació a l’Agrícol, Bosch explicava que el seu llibre vol recollir tant l’esperit de les seves experiències penedesenques i catalanes, com les viscudes en els seus viatges al continent americà.

El volum aplega propostes de ficció del nostre entorn i altres referides a l’espai americà, tots ells en llengua catalana i fent referència sovint a costums i valors que traspassen fronteres i situen en el cor de la narració temes com la música, la dansa, l’amistat o l’amor.

En el pròleg la professora Margarita Bartolomé, catedràtica de la Universitat de Barcelona, remarca justament aquests dos entorns i els ponts d’unió entre una i altra banda de l’Atlàntic en el que valora com a una aportació de l’autor que, en enriquir-se incorporant experiències i llenguatges que són nous sabors de l’Amèrica Llatina fa possible un mestissatge pastat des de l’estima mútua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: