Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Incidències viàries a Gelida i al Pla del Penedès a causa de les intenses pluges

Hi ha un tall per inundació a la BV-2249, la carretera de va de Gelida a Sant Llorenç d’Hortons, i un carril tallat per esllavissada a la C-243B, la via que uneix Gelida amb Sant Sadurní.

A causa de l’augment del cabal del riu Anoia provocat per les intenses pluges d’aquesta nit, el desviament provisional del pont localitzat entre les Cases Noves i la Font del Claro ha quedat inundat.

Per aquest motiu la circulació en aquest tram de la carretera de Sant Llorenç, la BV-2249 està tallada en ambdós sentits de circulació.

També al terme municipal de Gelida hi ha hagut aquest matí circulació intensa a la carretera C-243B entre els quilòmetres 9 i 10. Una esllavissada provocada també per les pluges ha causat que s’hagués de tallat un carril de la via. Cap a dos quarts d’onze s’ha recuperat la normalitat.

El Servei Català de Trànsit també informa que, al voltant de dos quarts d’onze del matí, la BV-2154 al Pla del Penedès registra congestions al llarg de cinc quilòmetres com a conseqüència d’esllavissades.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: