Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza unes jornades sobre el patrimoni industrial i vitivinícola de Vilafranca

Un dia abans del ple extraordinari sobre el Pla del Carrer Comerç, Esquerra Republicana presentava unes jornades obertes a la ciutadania sobre el patrimoni industrial del vi.

L’objectiu és donar-lo a conèixer als veïns i veïnes de la ciutat i alhora, conèixer iniciatives d’altres ciutats que han apostat per preservar-lo i integrar-lo al seu creixement urbanístic. L’objectiu dels republicans és aportar idees i propostes concretes per la transformació real del barri del Molí d’en Rovira i que signifiqui un nou impuls per a la ciutat.
Des d’Esquerra Republicana s’ha considerat clau organitzar unes jornades participatives amb experts en història, urbanisme, arquitectura i moviments socials i culturals, per tal d’ampliar les possibilitats i potencialitats que el Barri del Vi pot tenir per Vilafranca.
La primera de les jornades serà el dissabte 9 de novembre a dos quarts d’11 del matí al local dels Falcons i portarà per títol “Coneixem el patrimoni industrial del vi de Vilafranca?”.
La jornada formativa comptarà amb les intervencions de Montse Julià, especialista en patrimoni cultural; Raimon Soler, historiador, i Josep Maria Feliu, també historiador.
La segona jornada serà el divendres 15 de novembre a les set de la tarda també al local dels Falcons i es titula “Repensem el Barri del Vi. Arquitectura, cultura, nous espais i participació ciutadana” . Serà en format taula rodona i hi participaran Carles Garcia Hermosilla, director del Museu del Ter; David Agustín, arquitecte i Membre del Grup Territorial del COAC del Penedès-Garraf; Anna Alegret, propietària d’una nau patrimonial de Vilafranca; Roger Mula, membre de la MaCa i REC.0 d’Igualada i Jordi Carner, membre de l’Associació Amics del Rec d’Igualada.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: