Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds viatgen aquests propers dies a Califòrnia i Cannes, mobilitzant més de 200 castellers

Els Castellers de Vilafranca actuaran en punts emblemàtics de Califòrnia com la zona vinícola de Sonoma, la Universitat d’Stanford i en un partit dels Golden State Warriors, equip de la NBA.

Dimecres al vespre, a la seu de Cal Figarot, el president dels Castellers de Vilafranca, acompanyat de membres de la colla del regidor de Cultura de l’Ajuntament van explicar els propers viatges que els Verds tenen previstos per els propers dies.

Joan Badell va explicar que dilluns 184 membres dels Verds marxaran cap a Califòrnia, on hi estaran durant una setmana; però també va avançar que una quarantena de castellers es desplaçaran també a la ciutat francesa de Cannes per participar en l’edició d’aquest 2019 del mercat mundial de contingut televisiu i digital que s’hi celebra del 14 al 17 d’octubre. En aquest cas, els Verds hi van convidats per la Xarxa de Televisions Locals, que hi presenta els dos documentals que darrerament ha realitzat sobre el món casteller, el darrer recordem ‘Tocant el cel’. Una activitat en que hi participen conjuntament amb la Vella de Valls.

Pel que fa a la sortida a Califòrnia, al llarg de la setmana que seran a la zona actuaran en alguns dels llocs més emblemàtics i importants, com ara la zona vinícola de Sonoma, o la que està considerada com una de les millors universitats, la d’Stanford. Per el vicepresident de la colla, Joan de Deu Reyes, un fet que posa en relleu la importància a nivell mediàtic que pot tenir aquest viatge per donar a conèixer el fet casteller i la cultura catalana.

També actuaran en el marc d’un partit amistós que jugarà l’equip de la NBA Wolden State Warriors.

Per la seva banda, el regidor Ricard Rafecas agraïa el fet que els Verds porten el nom de Vilafranca arreu, en aquets cas als Estats Units i a la zona de Califòrnia, i comentava que des de l’Ajuntament s’ha col·laborat també en el viatge.

Per aquest viatge, la colla ha fet unes dessuadores i samarretes per tal d’anar uniformats; i que van presentar també dimecres al vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: