Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds tanquen el viatge a Califòrnia en la trobada de catalans de San Francisco

Els Castellers de Vilafranca han tancat aquest dissabte el viatge a Califòrnia que al llarg de la setmana els ha portat a actuar en diversos punts de la ciutat de San Francisco i zones properes.

En aquesta ocasió, els Verds han actuat aquest dissabte en una trobada de diversos catalans que viuen a Califòrnia i que s’han organitzat enguany per rebre la visita dels Castellers de Vilafranca. La celebració s’ha produït al Holbrook-Palmer Park de San Francisco i hi han participat més de 200 catalans i la delegació dels 184 castellers vilafranquins.
En aquesta trobada, els Verds han descarregat diversos castells: el 4d8, la Td7, el 10d7, el 4d7a, el 3d7, un vano de 5 i quatre pilars de 4.
A continuació, s’ha celebrat un dinar de germanor organitzat pels amfitrions i un concert de gralla a càrrec dels Vernets.
El dia anterior, divendres, els Verds havien actuat a Crissy Field i a Marina Green, en el marc de la San Francisco Fleet Week.
Amb aquesta trobada, els Castellers de Vilafranca posaven punt final a un viatge d’una setmana a Califòrnia on, entre d’altres, han aixegat els seus castells a l’estadi dels Golden State Warriors, la seu de Google, el celler que té Bodegues Torres a Sonoma o a diverses Universitats com Berkeley i Stanford. Els Verds també han fet els seus castells en llocs emblemàtics de San Francisco com la Baker Beach, amb el Golden Gate de fons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: