Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds plantegen el 3 de 10 de cara a finals de mes a Sitges, sense descartar-lo a Reus

Dissabte a la diada del Mercadal la intenció és anar a una diada de màxims que passaria per el 3 de 9 amb folre i agulla o el 3 de 10; tot i que en aquest darrer s’enfoca més a la diada de Sitges.

Els Castellers de Vilafranca estant treballant intensament aquests darrers dies per afrontar una recta final de temporada que es presenta molt exigent. La propera setmana una part important de la colla marxa a Califòrnia, però abans i després, com explica el president dels Castellers, Joan Badell, tenen cites castelleres importants.

Aquest dissabte actuen a la diada del Mercadal, a Reus, i en tornar dels Estats Units encaren un final de mes amb l’actuació a Montserrat per la Romeria, i sobre tot el darrer cap de setmana d’octubre amb una actuació a Sitges son voldrien portar-hi el 3 de 10 amb folre i manilles.

Badell recordava que ja han fet castell de 10 a l’Arboç, Vilanova i Vilafranca, i que voldrien afegir-hi Sitges. Per això però, cal que hi hagi un bon nombre de camises a les properes sortides.

Abans però, aquest dissabte, la cita és a Reus, en una diada del Mercadal sempre exigent i on els Verds volen anar amb el màxim. Això passa per castells com la Torre de 9 amb folre i manilles, el 3 de 9 amb folre i agulla i sense descartar el castell de 10.

Des de la colla estan organitzant diferents activitats, tant en els propers assaig com en les actuacions previstes, per tal de mirar d’arrossegar el màxim de castellers possibles en cada una de les sortides per encarar aquesta recta final amb les millors garanties i poder acabar per Tots Sants la temporada de la millor manera possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: