Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Monjos aprova una moció rebutjant la violència, però no la de resposta a la sentència

Els Monjos aprova una moció rebutjant la violència, però no la de resposta a la sentència

Els grups de l’oposició van presentar la moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que s’ha votat a molts altres municipis catalans, que no va prosperar per els vots en contra del PSC.

Doble sessió plenària extraordinària aquest dilluns a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per debatre d’una banda la moció presentada pels grups de l’oposició en resposta a la sentència del Tribunal Suprem; i de l’altra una proposta de resolució presentada pel grup socialista de condemna i rebuig a la violència que s’ha viscut els darrers dies.

La moció subscrita per ERC, PA-CUP i JuntsxCat de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació no va prosperar perquè va tenir els sis vots favorables de l’oposició i els set en contra del PSC.

Tot seguit va començar la sessió plenària extraordinària de caràcter urgent per debatre la proposta de resolució del grup municipal socialista de condemna i rebuig a la violència. Els grups de l’oposició van anunciar que no participarien en la votació en considerar que la convocatòria no s’havia fet amb l’antelació suficient, tot i que ho preveu la llei, i els regidors d’ERC, PA-CUP i JuntsxCat van abandonar el ple. La proposta de resolució es va aprovar amb els set vots del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: