Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca enceten el viatge a Califòrnia amb castells de set

Els Castellers de Vilafranca han fet aquest dimarts les primeres actuacions del seu viatge a San Francisco, a Califòrnia.

Al matí, la delegació dels 180 castellers que s’han desplaçat als Estats Units han actuat a la Universitat de Berkeley, on hi han fet diversos castells de set, el 3d7, el 5d7, td7, el 4d7 amb l’agulla i el 10d7. També han descarregat un pilar de cinc i quatre pilars de quatre.
A primera hora, un dels castellers, David Miret, ha fet una conferència en una de les sales principals de la Universitat per explicar el fet casteller als alumnes que s’han acostat a conèixer la colla. A més, els Castellers de Vilafranca també han fet un breu taller de castells.
A la tarda, els Castellers de Vilafranca han actuat davant l’Ajuntament de San Francisco, on hi han descarregat el 4d7 amb l’agulla, la td7, 10d7 i un pilar de 5.
Aquest dimecres, els Verds actuaran a les bodegues de Torres a Marimar Estate, a la regió de Sonoma. A la tarda, aniran a fer castells a la Baker Beach, a San Francisco, a tocar del Golden Gate.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: