Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer 4d8 a Califòrnia

Els Castellers de Vilafranca han visitat aquest dimecres les bodegues de ‘Marimar Estate’ de Torres a la regió de Sonoma.

Els vilafranquins hi han descarregat el 4d8, el primer castell de vuit pisos del viatge dels Verds a Califòrnia. També hi han completat la Td7, el 3d7 net i un vano de cinc.
Després de dinar, la delegació de 180 castellers de Vilafranca s’ha desplaçat fins Baker Beach, una platja a tocar del Golden Gate on hi han fet una altra actuació amb un dels emblemes més coneguts de la ciutat, de fons. Una oportunitat magnífica per combinar dues potents imatges, el pont més conegut de San Francisco i els castells dels vilafranquins. Els Verds hi han descarregat el 5d7, la Td7, el 4d7a, un vano de 5 i 3 pilars de 4.
Aquest dijous, els Castellers de Vilafranca actuaran a la Universitat de Stanford, a la seu de Google i, per acabar el dia, faran els seus castells durant un partit dels Warriors Golden State, un dels equips més destacats de la NBA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: